Lån direkt - jämför över 40 olika långivare

Hitta en långivare som betalar ut lån direkt på kontot

Namnet ”snabblån” tyder på att man skulle få pengarna snabbt på kontot, men så är fallet alltid inte. Ivf. så får du direkt besked på din ansökan, då det endast tar någon sekund att behandla din ansökan. Det finns vissa faktorer man måste beakta om man vill ha lånet på kontot direkt eller ännu samma dag. Man måste ta i beaktan vilken bank man har, hur bankers bryttider ser ut och vilken dag det är i veckan. Har du koll på dessa, så kan du planera in när du senast måste skicka in ansökan om du vill ha in pengarna på kontot samma dag.

I tabellen nedan har vi samlat in allt nödvändig information gällande långivarnas utbetalningar. Klickar du på ”Mera information” får du fram uppgifterna om de bankkonton långivaren betalar ut direkt till eller när du senast måste skicka in ansökan för att få pengarna på kontot samma dag. När du hittat ett alternativ som passar dig, kan du klicka på ”Ansök nu” för att komma vidare.

smslån kredit

Smslån är en högkostnadskredit. Om en inte har möjlighet att återbetala hela skulden, riskerar man en betalningsanmärkning. Kontakta din budget- och skuldrådgivning i din kommun för stöd och rådgivning. Kontaktuppgifter hittar du på på hallakonsument.se

Tänk på dessa faktorer om du vill ha pengarna snabbt på kontot

  1. Kolla om långivaren betalar ut direkt till konton i din bank
    – Har du samma bank som långivaren, kan du vara säker på att du får pengarna direkt på kontot. Om du själv någon flyttat över pengar mellan kontot i samma bank vet du att överföringen sker direkt. Samma gäller även når långivaren betalar ut pengar till kunders konton i samma bank. Längre än en minut skall du inte behöva vänta om både du och långivaren har konto hos t.ex. Nordea.

  2. Ta reda på när bryttiden är för den bank långivaren använder
    – Om långivaren du valt har ett annat konto än du, t.ex. Swedbank och du har Nordea. Då måste man räkna med bryttiden om du vill ha pengarna på kontot ännu samma dag. Dvs. när måste långivaren betala ut lånet för att pengarna skall hinna fram samma dag. Alla bankers bryttider varierar, men det finns en tidpunkt som är bra att komma ihåg. Får du din ansökan godkänd och pengarna utbetalda före kl. 13.00, så hinner lånet ännu in på ditt konto samma dag. Pengarna brukar då synas på ditt konto senast runt kl. 18.00

  3. Håll koll på vilken veckodag det är
    – Ansöker du om lån på veckoslutet eller på en helgdag måste du vara noga. Om du ansöker sent på en fredag så har du i värsta fall pengarna på kontot för på måndag morgon. På helger är det god idé att kolla om kundtjänsten har öppet, så du vet att de gör utbetalningar på lördagar och söndagar. Om du vill ha lånet direkt på kontot på helger, måste du ha samma bank som långivaren har. Här finns inga genvägar. Bryttiderna vi nämnde ovan gäller endast på vardagar.
lån med mobilen

Välj rätt långivare om du behöver ett snabbt lån på kontot direkt

Alla långivare skriver inte direkt på sin hemsida hur snabbt utbetalningen görs. De är mer intresserade av att få in din ansökan. Du kan hitta information gällande utbetalningstider under ofta frågat -sektionen. Därför har vi valt att lista alla långivare och information gällande deras utbetalningstider i en tabell där du lätt kan välja en långivare som passar dig.

Vill du gå den säkra vägen så lönar det sig att välja en av de större långivarna, t.ex. Ferratum. Ferratum använder Creditsafe istället för UC, tar emot din ansökan även om du har en betalningsanmärkning och har direkt utbetalnings till de största bankerna.

Nöjda kunder
0
Pålitliga långivare
0 +
Förmedlade lån
0

Ofta frågat om sms lån

Hur hittar jag det billigaste smslånet?

Det billigaste sms lånet hittar du genom leta fram alla långivare, välja dem som erbjuder de egenskaper du söker i ett lån och sedan jämföra deras prissättning. Vi hos Smslånet.com har tagit fram de bästa långivarna på marknaden, så du kan lätt välja rätt egenskaper och få fram det förmånligaste alternativet. 

När du hittat rätt långivare, klicka då på “fyll i ansökan” på högerkanten i långivarens presentation i tabellen. Du kan nu börja fylla i ansökan i långivarens tjänst. Gå till tabellen här!

Har det kommit nya långivare år 2019?

Varje år kommer det nya långivare på marknaden. Alla erbjuder inte just sådana smslån som vi skrivit om på denna sidan, men det löns alltid att kolla in nya aktörer som kommer in på marknaden. Fler långivare betyder också mer konkurrens, vilket leder till lägre priser för konsumenter. Nya långivare vill ofta slå sig in på marknaden snabbt. P.g.a. detta brukar de ordna erbjudanden för nya kunder. Det lönar sig alltid att ta tag i dessa erbjudanden om du just då är i behov av ett lån. Nedan har vi en kort lista på långivare som börjat år 2019:

Var hittar jag det bästa smslånet?

Det bästa sms lånet hittar du med största säkerhet hos oss på Smslånet.com. Vi har redan flera nöjda kunder som vi hjälp hitta ett passligt lån. Alla långivare erbjuder likadana produkter och nästan det enda som ändrar är räntan och avgifter. Så när du går igenom vår tabell, kolla extra nog på varifrån räntan börjar och vilka avgifter som kommer till. Kom också ihåg att välja en långivare som erbjuder just den summa du är ute efter. Vissa långivare beviljar i vissa fall max 5000 kr. Nedan har vi några långivare som vi rekommenderar:

Varför har smslån många namn?

Smslån är också känt som snabblån eller mikrolån. Flera av dessa termer användes just i början, då smslånen kom ut på marknaden. Både snabblån och smslån används ännu idag av långivare, men ordet “mikrolån” används idag inte alltför ofta. Alla produkter som bär något av de ovan nämnda namnen, har samma funktion. Lånen är lätta att ansöka om, betalas ut snabbt på ditt konto och har ofta kort återbetalningstid. Snabblån används mer ofta idag, då sms längre inte är en del av ansökningsprocessen. De flesta snabblånen idag ansöker man om med mobilen och identifieringen sköts genom mobilt Bank ID.

Vilken långivare har lägst ränta?

Vi nämnde i ett tidigare stycke, att alla långivare som finns med i vår tabell endast meddelar var deras räntenivå börjar. Någon mer exakt siffra kan de inte ge, då räntan bestäms först då kunden fyllt i hela låneansökan. Om du vill vara säker på att hitta den lägsta räntan, så kan det vara bäst att ta hjälp av en låneförmedlare. Dessa förmedlare kan erbjuda räntor från 5%. Detta är möjligt, då de skickar din ansökan åt flera långivare på en och samma gång. På detta vis får du alltid det bästa erbjudandet.

Kan jag låna utan UC?

Absolut! Ett lån utan UC är något som flera långivare erbjuder. Observera att om de inte gör sin kreditupplysning hos UC, så gör de den hos antingen Bisnode eller Creditsafe. En upplysning hos dessa företag betyder dock inte att förfrågan syns hos UC. Så om du vill ha ett lån vars kreditupplysning inte syns hos bankerna, så leta efter ett alternativ som inte använder UC. I vår tabell kan du filtrera ut de långivare som gör upplysningen via UC.

Vem betalar ut smslån direkt på kontot?

När det gäller snabba utbetalningar, så gäller det att vara noggrann med vilken långivare man använder. Den viktigaste faktorn är bankkontot. Använder du samma bank som långivaren, syns pengarna direkt på ditt konto efter att du gjort utbetalningen. Har du en annan bank, så syns pengarna oftast nästa dag. Om du får din ansökan godkänd före kl. 13 och lånet betalas ut före det, kan ditt lån synas på kontot senare på kvällen. Under helger och veckoslut lönar det sig att vara extra noga med detta. I värsta fall blir ditt lån du ansökte om på fredag utbetalt till ditt konto först på måndag morgon.

Kan jag låna om jag har en betalningsanmärkning?

Lån med betalningsanmärkning var tidigare inte möjligt, men under senare år finns det flera långivare som behandlar din ansökan även om du har betalningsanmärkningar. Dessa långivare kommer dock inte att behandla din ansökan automatiskt, då de vill gå igenom din ekonomi rätt så noggrant före de beviljar ansökan. Hur många anmärkningar och varför de uppkommit påverkar också i ansökan. Om du har flera anmärkningar p.g.a. obetalda smslån, så är chansen lite att du får ett nytt lån någonstans.

Måste jag ha en fast inkomst för att låna?

En inkomst är ett måste, om du vill ansöka om lån på Internet. Varje långivare frågat vad din inkomst är per måndag och vilken typ av inkomst det är. Utan inkomst är det omöjligt att låna pengar, då lånet ändå skall betalas tillbaka. Det är aldrig en god idé att låna pengar för att betala tillbaka gamla lån.

Smslånet.com leder dig till det bästa och förmånligaste sms lånet! I vår tabell hittar du minst 40 olika långivare som är redo att ta emot din ansökan.

© All rights reserved - Smslånet.com