Samla din lån och kredit med ett samlingslån

Vi vill hjälpa dig hitta marknadens bästa samlingslån! Börja med att välja den lånesumma du är ute efter och välj sedan en långivare som möter dina krav.

smslån kredit

Smslån är en högkostnadskredit. Om en inte har möjlighet att återbetala hela skulden, riskerar man en betalningsanmärkning. Kontakta din budget- och skuldrådgivning i din kommun för stöd och rådgivning. Kontaktuppgifter hittar du på på hallakonsument.se

Samla dina lån med hjälp av ett privatlån

Att samla sina lån har blivit aktuellt för vissa personer som tagit lån hos flera olika företag. Omstartslån är något som de flesta tänker är menade för personer med flera olika lån med hög ränta, men alltid är det inte så. Vissa av oss kan ha några lite större lån och inte ha några problem att betala tillbaka hela summan, men skulle kanske vilja ha en lite lägre ränta. Samlingslån är därför något som de flesta av oss kan behöva, just när man vill spara lite pengar. Om du har ett flertal lån, har de ofta olika räntor och individuella avgifter som dras per månad. Om du samlar dina lån kan du istället betala av ett större lån med en ränta och lägre avgifter.

De största besparingarna för de personer som har flera smslån som de betalar av. Om du ännu har öppna kreditkonton som du använder hela tiden, så betalar du en stor summa i avgifter och ränta per månad. Sällan har någon smslån eller kontokredit med låg ränta. Som tur finns det många alternativ när det gäller samlingslån. Vi har listat de bästa tjänsterna där det lönar sig att börja jakten efter ett förmånligare lån.

När du letar efter det bästa sms lånet, så lönar det sig ofta att ta tag i erbjudanden som långivarna erbjuder åt nya kunder. Det vanligaste erbjudandet är antigen rabatt på det första lånet eller ett helt kostnadsfritt lån.

samlingslån

Samla lån och kredit utan UC

När det kommer till samlingslån utan UC, så kan det bli lite svårare att hitta en långivare som inte använder UC. Många samlingslån är vanliga privatlån utan säkerhet. När du ansöker om ett större samlingslån, vill långivaren vara väldigt säker på att du har möjlighet att betala tillbaka hela summan. Därför använder de flesta långivare just UC när det går igenom din kreditvärdighet.
Men hur viktigt är det att hitta ett lån som inte vänder sig av UC? Om du redan har ett bolån och du skulle vilja slippa dig smålån, så är det inte så stor skillnad egentligen. Vissa människor vill just undvika att ens kreditvärdighet hos UC skall sjunka före de tar ett större lån. Men om du just är ute efter ett större samlingslån, så är ett lån med UC kanske den enda utvägen.

Dessa dagar har 97,5% av alla svenskar mellan 21 och 50 år någon typ av Bank ID.

Samla lån trots många förfrågningar

Om du nyligen ansökt om flera smslån eller kontokrediter, så kan det hända att du har en del förfrågningar hos kreditupplysningsbolagen. Om du noggrant gått igenom de företag du sökt hos och kollar var det gör sina upplysningar, så kan det hända att du endast har förfrågningar hos Bisnode och Creditsafe. Dessa förfrågningar och krediter syns inte hos UC, men du måste i varje fall räkan upp alla dina nuvarande lån om du skall ansöka om ett samlingslån.

För att du inte skall dra på dig alltför många förfrågningar, så lönar det sig att ta hjälp av en låneförmedlare. Alla stora låneförmedlare använder sig av UC. De gör detta, då alla långivare är nöjda med just denna typ av kreditupplysnings uppgifter. Om en låneförmedlare skulle endast använda sig av Bisnode eller Creditsafe, så skulle alla långivare inte vilja samarbeta med låneförmedlaren. Låneförmedlarna som använder UC har dock utvecklat ett sätt, där de endast gör en kreditupplysning per kund. Kreditrapportens innehåll skickas sedan istället åt långivarna när din ansökan åker iväg, så de inte själva behöver göra en egen upplysning. Så även om du endast vill kolla hurudan ränta du skulle få genom en låneförmedlare, så blir det bara en förfrågan.

Hem » Samla lån
Nöjda kunder
0
Pålitliga långivare
0 +
Förmedlade lån
0

Ofta frågat om sms lån

Hur hittar jag det billigaste smslånet?

Det billigaste sms lånet hittar du genom leta fram alla långivare, välja dem som erbjuder de egenskaper du söker i ett lån och sedan jämföra deras prissättning. Vi hos Smslånet.com har tagit fram de bästa långivarna på marknaden, så du kan lätt välja rätt egenskaper och få fram det förmånligaste alternativet. 

När du hittat rätt långivare, klicka då på “fyll i ansökan” på högerkanten i långivarens presentation i tabellen. Du kan nu börja fylla i ansökan i långivarens tjänst. Gå till tabellen här!

Har det kommit nya långivare år 2019?

Varje år kommer det nya långivare på marknaden. Alla erbjuder inte just sådana smslån som vi skrivit om på denna sidan, men det löns alltid att kolla in nya aktörer som kommer in på marknaden. Fler långivare betyder också mer konkurrens, vilket leder till lägre priser för konsumenter. Nya långivare vill ofta slå sig in på marknaden snabbt. P.g.a. detta brukar de ordna erbjudanden för nya kunder. Det lönar sig alltid att ta tag i dessa erbjudanden om du just då är i behov av ett lån. Nedan har vi en kort lista på långivare som börjat år 2019:

Var hittar jag det bästa smslånet?

Det bästa sms lånet hittar du med största säkerhet hos oss på Smslånet.com. Vi har redan flera nöjda kunder som vi hjälp hitta ett passligt lån. Alla långivare erbjuder likadana produkter och nästan det enda som ändrar är räntan och avgifter. Så när du går igenom vår tabell, kolla extra nog på varifrån räntan börjar och vilka avgifter som kommer till. Kom också ihåg att välja en långivare som erbjuder just den summa du är ute efter. Vissa långivare beviljar i vissa fall max 5000 kr. Nedan har vi några långivare som vi rekommenderar:

Varför har smslån många namn?

Smslån är också känt som snabblån eller mikrolån. Flera av dessa termer användes just i början, då smslånen kom ut på marknaden. Både snabblån och smslån används ännu idag av långivare, men ordet “mikrolån” används idag inte alltför ofta. Alla produkter som bär något av de ovan nämnda namnen, har samma funktion. Lånen är lätta att ansöka om, betalas ut snabbt på ditt konto och har ofta kort återbetalningstid. Snabblån används mer ofta idag, då sms längre inte är en del av ansökningsprocessen. De flesta snabblånen idag ansöker man om med mobilen och identifieringen sköts genom mobilt Bank ID.

Vilken långivare har lägst ränta?

Vi nämnde i ett tidigare stycke, att alla långivare som finns med i vår tabell endast meddelar var deras räntenivå börjar. Någon mer exakt siffra kan de inte ge, då räntan bestäms först då kunden fyllt i hela låneansökan. Om du vill vara säker på att hitta den lägsta räntan, så kan det vara bäst att ta hjälp av en låneförmedlare. Dessa förmedlare kan erbjuda räntor från 5%. Detta är möjligt, då de skickar din ansökan åt flera långivare på en och samma gång. På detta vis får du alltid det bästa erbjudandet.

Kan jag låna utan UC?

Absolut! Ett lån utan UC är något som flera långivare erbjuder. Observera att om de inte gör sin kreditupplysning hos UC, så gör de den hos antingen Bisnode eller Creditsafe. En upplysning hos dessa företag betyder dock inte att förfrågan syns hos UC. Så om du vill ha ett lån vars kreditupplysning inte syns hos bankerna, så leta efter ett alternativ som inte använder UC. I vår tabell kan du filtrera ut de långivare som gör upplysningen via UC.

Vem betalar ut smslån direkt på kontot?

När det gäller snabba utbetalningar, så gäller det att vara noggrann med vilken långivare man använder. Den viktigaste faktorn är bankkontot. Använder du samma bank som långivaren, syns pengarna direkt på ditt konto efter att du gjort utbetalningen. Har du en annan bank, så syns pengarna oftast nästa dag. Om du får din ansökan godkänd före kl. 13 och lånet betalas ut före det, kan ditt lån synas på kontot senare på kvällen. Under helger och veckoslut lönar det sig att vara extra noga med detta. I värsta fall blir ditt lån du ansökte om på fredag utbetalt till ditt konto först på måndag morgon.

Kan jag låna om jag har en betalningsanmärkning?

Lån med betalningsanmärkning var tidigare inte möjligt, men under senare år finns det flera långivare som behandlar din ansökan även om du har betalningsanmärkningar. Dessa långivare kommer dock inte att behandla din ansökan automatiskt, då de vill gå igenom din ekonomi rätt så noggrant före de beviljar ansökan. Hur många anmärkningar och varför de uppkommit påverkar också i ansökan. Om du har flera anmärkningar p.g.a. obetalda smslån, så är chansen lite att du får ett nytt lån någonstans.

Måste jag ha en fast inkomst för att låna?

En inkomst är ett måste, om du vill ansöka om lån på Internet. Varje långivare frågat vad din inkomst är per måndag och vilken typ av inkomst det är. Utan inkomst är det omöjligt att låna pengar, då lånet ändå skall betalas tillbaka. Det är aldrig en god idé att låna pengar för att betala tillbaka gamla lån.

Smslånet.com leder dig till det bästa och förmånligaste sms lånet! I vår tabell hittar du minst 40 olika långivare som är redo att ta emot din ansökan.

© All rights reserved - Smslånet.com