Kontokredit av över 40 olika långivare

Vi vill hjälpa dig komma igång med marknadens bästa kontokredit! Välj först den summa du är ute efter och se över de alternativ som presenteras.

smslån kredit

Smslån är en högkostnadskredit. Om en inte har möjlighet att återbetala hela skulden, riskerar man en betalningsanmärkning. Kontakta din budget- och skuldrådgivning i din kommun för stöd och rådgivning. Kontaktuppgifter hittar du på på hallakonsument.se

Vad är en kontokredit?

En kontokredit en typ av lån som blivit mer populär de senaste åren. Istället för att du t.ex. blir beviljad ett privatlån på 50 000 kronor som du betalar tillbaka i jämna summor, så beviljas du en kreditgräns på 50 000 kr där du själv kan välja hur stor summa du lyfter på kontot. Så om du endast behöver 3 000 kronor, så kan du lyfta denna summa direkt på kontot. Du har då kvar 47 000 kronor som du kan använda vid behov. Du är inte tvungen att använda hela summan, men kreditgränsen finns där om du skulle behöva den. Ränta och avgifter betalar du endast för det uttag du gjort på 3 000 kronor. Att upprätthålla kreditgränsen kostar dig ingenting. Vid återbetalning, så får du en faktura som låter dig betala antingen hela lånet tillbaka eller en minimiavbetalning. Minimisumman som skall betalas, är en viss procent av den använda krediten.

Då du betalar tillbaka lånet, ökar ditt kreditutrymme hela tiden. När hela lånet är återbetalt så har du igen hela 50 000 kronor till ditt förfogande om det så behövs. I princip är krediten öppen så länge du gör inbetalningar med jämna mellanrum. Om du just nu inte har användning för kontokrediten, så finns den alltid där om den skulle behövas.

När du letar efter det bästa sms lånet, så lönar det sig ofta att ta tag i erbjudanden som långivarna erbjuder åt nya kunder. Det vanligaste erbjudandet är antigen rabatt på det första lånet eller ett helt kostnadsfritt lån.

konto kredit

Kontokredit utan UC

En kontokredits funktion liknar väldigt mycket ett kreditkorts. Enda skillnaden är att du inte kan använda kontokrediten direkt i affären, utan du måste först flytta över pengar på kontot och sedan göra betalningen med ditt vanliga bankkort. Så riktigt lika smidigt som kreditkort är en kontokredit inte.
Banker beviljar kontokrediter med årsavgift åt sina kunder, där krediten är bunden till ens egna lönekonto. Denna kreditgräns tas först i bruk när kontot är tomt. Så om du försöker betala med kort när kontot är tomt, så täcker kontokrediten detta inköp direkt. Återbetalningen sker automatiskt när du får in lönen på kontot. Denna typ av kredit kräver en lite längre ansökan hos din bank och på samma gång görs en kreditupplysning hos UC. Det positiva med denna kredit är att räntan är ganska lån och återbetalningen sker automatiskt.

Om du vill ha en kontokredit och undvika en förfrågan hos UC, så finns det som tur andra alternativ. Denna typ av lån finns att få hos flera långivare på Internet. Själva ansökningsprocessen är väldigt lik den som du hittar i en ansökan för privatlån. Det är först i slutet av ansökan där du märker skillnad. Flera långivare frågar också i slutet om du vill använda din kreditgräns nu och lyfta pengar på kontot. Här kan du tacka nej eller välja den summa du behöver direkt. Hur snabbt pengarna syns på kontot beror på vilken bank långivaren använder.

Under kundinloggningen kan du i framtiden se hur din situation ser ut. Förutom alla fakturor och betalningsuppgifter, så får du även fram din nuvarande kreditgräns och hur mycket du använt av den. Under faktureringsavdelningen ser du även hur stor minimiavbetalningen kommer att vara nästa månad. Om du vill lyfta mera pengar, så är det möjligt att göra via kundinloggningen. Vissa företag har även en app som man kan göra detta via och andra låter också en lyfta pengar med sms. Om du lyfter pengar med sms, så går pengarna till det konto du angav i själva låneansökan. Kontonumret du har i kunduppgifterna kan du endast ändra på om du identifierar dig på nytt.

Denna typ av lån finns att få hos flera långivare på Internet.

Vad kostar det att använda kontokrediten?

Uppläggningsavgift något som de flesta långivare dra av i början. Denna summa brukar variera mellan 300 och 500 kronor. Det kanske känns att det är en väldans stor summa som skall betalas, men det är dock endast en engångsavgift. Uttagsavgifter är något som vissa långivare lägger till när du använder din kreditgräns. Om du vet att du endast kommer att ta ut mindre summor, så skall du undvika dessa. Årsavgifter är väldigt sällsynt när det gäller kontokrediter. Ränta kommer alltid till när det handlar om lån. Denna läggs till endast om du använt krediten och räknas ut på nytt vid utskick av ny faktura.

kredit konto

Användningsändamål för kontokredit

Kontokrediter är ett smidigt alternativ i vissa fall. Om du vill göra ett större inköp, t.ex. en bli eller mc, så är kontokredit kanske inte det bästa alternativet för dig. Här passar ett privatlån eller konsumtionslån med längre återbetalningstid istället. Du får på detta sätt en fast återbetalningstid med månadsbetalningar som lätt går att planera in i din ekonomi. Kontokredit passar mera som en reserv när du t.ex. åker utomlands. När du planerar din resa kan du ansöka om kontokrediten, men du behöver inte göra några uttag. Om du under resan har behov för mer pengar på kontot, kan du lätt flytta över pengar på kontot från kontokrediten.

Om du under resan har behov för mer pengar på kontot, kan du lätt flytta över pengar på kontot från kontokrediten.

Hem » Privatlån » Kontokredit
Nöjda kunder
0
Pålitliga långivare
0 +
Förmedlade lån
0

Ofta frågat om sms lån

Hur hittar jag det billigaste smslånet?

Det billigaste sms lånet hittar du genom leta fram alla långivare, välja dem som erbjuder de egenskaper du söker i ett lån och sedan jämföra deras prissättning. Vi hos Smslånet.com har tagit fram de bästa långivarna på marknaden, så du kan lätt välja rätt egenskaper och få fram det förmånligaste alternativet. 

När du hittat rätt långivare, klicka då på “fyll i ansökan” på högerkanten i långivarens presentation i tabellen. Du kan nu börja fylla i ansökan i långivarens tjänst. Gå till tabellen här!

Har det kommit nya långivare år 2019?

Varje år kommer det nya långivare på marknaden. Alla erbjuder inte just sådana smslån som vi skrivit om på denna sidan, men det löns alltid att kolla in nya aktörer som kommer in på marknaden. Fler långivare betyder också mer konkurrens, vilket leder till lägre priser för konsumenter. Nya långivare vill ofta slå sig in på marknaden snabbt. P.g.a. detta brukar de ordna erbjudanden för nya kunder. Det lönar sig alltid att ta tag i dessa erbjudanden om du just då är i behov av ett lån. Nedan har vi en kort lista på långivare som börjat år 2019:

Var hittar jag det bästa smslånet?

Det bästa sms lånet hittar du med största säkerhet hos oss på Smslånet.com. Vi har redan flera nöjda kunder som vi hjälp hitta ett passligt lån. Alla långivare erbjuder likadana produkter och nästan det enda som ändrar är räntan och avgifter. Så när du går igenom vår tabell, kolla extra nog på varifrån räntan börjar och vilka avgifter som kommer till. Kom också ihåg att välja en långivare som erbjuder just den summa du är ute efter. Vissa långivare beviljar i vissa fall max 5000 kr. Nedan har vi några långivare som vi rekommenderar:

Varför har smslån många namn?

Smslån är också känt som snabblån eller mikrolån. Flera av dessa termer användes just i början, då smslånen kom ut på marknaden. Både snabblån och smslån används ännu idag av långivare, men ordet “mikrolån” används idag inte alltför ofta. Alla produkter som bär något av de ovan nämnda namnen, har samma funktion. Lånen är lätta att ansöka om, betalas ut snabbt på ditt konto och har ofta kort återbetalningstid. Snabblån används mer ofta idag, då sms längre inte är en del av ansökningsprocessen. De flesta snabblånen idag ansöker man om med mobilen och identifieringen sköts genom mobilt Bank ID.

Vilken långivare har lägst ränta?

Vi nämnde i ett tidigare stycke, att alla långivare som finns med i vår tabell endast meddelar var deras räntenivå börjar. Någon mer exakt siffra kan de inte ge, då räntan bestäms först då kunden fyllt i hela låneansökan. Om du vill vara säker på att hitta den lägsta räntan, så kan det vara bäst att ta hjälp av en låneförmedlare. Dessa förmedlare kan erbjuda räntor från 5%. Detta är möjligt, då de skickar din ansökan åt flera långivare på en och samma gång. På detta vis får du alltid det bästa erbjudandet.

Kan jag låna utan UC?

Absolut! Ett lån utan UC är något som flera långivare erbjuder. Observera att om de inte gör sin kreditupplysning hos UC, så gör de den hos antingen Bisnode eller Creditsafe. En upplysning hos dessa företag betyder dock inte att förfrågan syns hos UC. Så om du vill ha ett lån vars kreditupplysning inte syns hos bankerna, så leta efter ett alternativ som inte använder UC. I vår tabell kan du filtrera ut de långivare som gör upplysningen via UC.

Vem betalar ut smslån direkt på kontot?

När det gäller snabba utbetalningar, så gäller det att vara noggrann med vilken långivare man använder. Den viktigaste faktorn är bankkontot. Använder du samma bank som långivaren, syns pengarna direkt på ditt konto efter att du gjort utbetalningen. Har du en annan bank, så syns pengarna oftast nästa dag. Om du får din ansökan godkänd före kl. 13 och lånet betalas ut före det, kan ditt lån synas på kontot senare på kvällen. Under helger och veckoslut lönar det sig att vara extra noga med detta. I värsta fall blir ditt lån du ansökte om på fredag utbetalt till ditt konto först på måndag morgon.

Kan jag låna om jag har en betalningsanmärkning?

Lån med betalningsanmärkning var tidigare inte möjligt, men under senare år finns det flera långivare som behandlar din ansökan även om du har betalningsanmärkningar. Dessa långivare kommer dock inte att behandla din ansökan automatiskt, då de vill gå igenom din ekonomi rätt så noggrant före de beviljar ansökan. Hur många anmärkningar och varför de uppkommit påverkar också i ansökan. Om du har flera anmärkningar p.g.a. obetalda smslån, så är chansen lite att du får ett nytt lån någonstans.

Måste jag ha en fast inkomst för att låna?

En inkomst är ett måste, om du vill ansöka om lån på Internet. Varje långivare frågat vad din inkomst är per måndag och vilken typ av inkomst det är. Utan inkomst är det omöjligt att låna pengar, då lånet ändå skall betalas tillbaka. Det är aldrig en god idé att låna pengar för att betala tillbaka gamla lån.

Smslånet.com leder dig till det bästa och förmånligaste sms lånet! I vår tabell hittar du minst 40 olika långivare som är redo att ta emot din ansökan.

© All rights reserved - Smslånet.com