Hitta den bästa låneförmedlaren

Vi vill hjälpa dig hitta marknadens bästa låneförmedlare! Börja med att välja den lånesumma du är ute efter och välj sedan en förmedlare som möter dina krav.

smslån kredit

Smslån är en högkostnadskredit. Om en inte har möjlighet att återbetala hela skulden, riskerar man en betalningsanmärkning. Kontakta din budget- och skuldrådgivning i din kommun för stöd och rådgivning. Kontaktuppgifter hittar du på på hallakonsument.se

Låneförmedlare - hur fungerar de?

Låneförmedlarna har vi gått kort igenom på sidan gällande privatlån. I Sverige finns det redan ett flertal etablerade låneförmedlare och deras reklamer ser man i flera olika medier. De mest kända på marknaden är Lendo, Zmarta och MyLoan. Varje företag vill föra fram, att de gör livet enklare för den som söker lån. Att använda tjänsten kostar dig inte ett öre.

Förmedlarnas grundfunktion är att ta emot din ansökan för att sedan skicka vidare den till sina samarbetsbanker. De upprätthåller låneansökan på sin egen sida och skickar sedan de uppgifter vidare till långivarna. Alla långivare har vissa specifika uppgifter som behövs i låneprocessen, så förmedlarna måste ha med alla fält i sin egen ansökan för att hela processen skall fungera. P.g.a. detta kan låneförmedlarens ansökan vara lite längre än hos själva långivaren.
Vissa förmedlare sköter kreditupplysningen istället för långivaren och sedan svaret från upplysningsföretaget med själva ansökan till långivaren. Iom. detta behöver inte varje långivare ta en kreditupplysning. Hur skulle det se ut om du skulle få 30 förfrågningar när du skickar in ansökan till Lendo t.ex? Största delen av låneförmedlarna gör upplysningen via UC, då denna upplysning duger åt alla långivare. Observera att det dock blir endast en förfrågan.

När du skickat iväg din ansökan flyttas du över till låneförmedlarens kundsida, där du presenteras med de erbjudanden långivarna hunnit ge dig. Alla långivare har inte möjlighet att ge dig ett erbjudande direkt, så det lönar sig att kika efter nya erbjudanden lite senare. Inloggningsuppgifter till kundsidan får du av förmedlaren, oftast via sms. Om du hittar ett erbjudande som passar just dig, behöver du bara slutföra ansökan hos långivaren. Till detta hör identifiering och inskickning av dokument för möjlig inkomsverifikation. När ansökan är slutligen godkänd, betalas pengarna ut till ditt konto. Det kan ta mellan 1-2 dagar före pengarna syns på ditt konto.

Vissa förmedlare sköter kreditupplysningen istället för långivaren och sedan svaret från upplysningsföretaget med själva ansökan till långivaren.

bästa låneförmedlaren

Vilken låneförmedlare är bäst?

Till denna fråga finns inte något direkt svar, men här skulle vi rekommendera att använda det största låneförmedlaren. Smslånet.com rekommenderar att du använder antingen Lendo eller Zmarta. Lendo skulle vi själv använda, då de har mest samarbetsbanker. Så om du vill ha svar från så många banker som möjligt, så kan du köra med Lendo. Zmarta kan du använda om du också vill jämföra annat än lån. Hos dem kan du jämföra bolån, elavtal och försäkringar. Är du ute efter att spara pengar genom ett nytt lån, så lönar det sig också att se om du kan spara i andra utgifter.

Dessa två låneförmedlare har varit länge på marknaden och förmedlat massor av lån. Du kan iaf. inte gå fel om du väljer någon av dessa när du söker efter det förmånligaste privatlånet.

Är du ute efter att spara pengar genom ett nytt lån, så lönar det sig också att se om du kan spara i andra utgifter.

Alla låneförmedlare i en tabell

Ovan har vi listat alla de största låneförmedlarna på marknaden. Man märker snabbt att flera av dem har likadana ränteexempel och prissättning. Räntan varierar oftast mellan 2,95-29,5%. Räntan är alltid personlig och baserar sig på de uppgifter du fyller i ansökan. Så om du vill får fram din egen ränta, så lönar det sig att fylla i ansökan. Att ansöka kostar dig som sagt ingenting och om du inte hittar några passliga erbjudanden, så kan du dra tillbaka din ansökan. Vi hoppas du hittar ett lån som passar din ekonomi!

Hem » Privatlån » Låneförmedlare
Nöjda kunder
0
Pålitliga långivare
0 +
Förmedlade lån
0

Ofta frågat om sms lån

Hur hittar jag det billigaste smslånet?

Det billigaste sms lånet hittar du genom leta fram alla långivare, välja dem som erbjuder de egenskaper du söker i ett lån och sedan jämföra deras prissättning. Vi hos Smslånet.com har tagit fram de bästa långivarna på marknaden, så du kan lätt välja rätt egenskaper och få fram det förmånligaste alternativet. 

När du hittat rätt långivare, klicka då på “fyll i ansökan” på högerkanten i långivarens presentation i tabellen. Du kan nu börja fylla i ansökan i långivarens tjänst. Gå till tabellen här!

Har det kommit nya långivare år 2019?

Varje år kommer det nya långivare på marknaden. Alla erbjuder inte just sådana smslån som vi skrivit om på denna sidan, men det löns alltid att kolla in nya aktörer som kommer in på marknaden. Fler långivare betyder också mer konkurrens, vilket leder till lägre priser för konsumenter. Nya långivare vill ofta slå sig in på marknaden snabbt. P.g.a. detta brukar de ordna erbjudanden för nya kunder. Det lönar sig alltid att ta tag i dessa erbjudanden om du just då är i behov av ett lån. Nedan har vi en kort lista på långivare som börjat år 2019:

Var hittar jag det bästa smslånet?

Det bästa sms lånet hittar du med största säkerhet hos oss på Smslånet.com. Vi har redan flera nöjda kunder som vi hjälp hitta ett passligt lån. Alla långivare erbjuder likadana produkter och nästan det enda som ändrar är räntan och avgifter. Så när du går igenom vår tabell, kolla extra nog på varifrån räntan börjar och vilka avgifter som kommer till. Kom också ihåg att välja en långivare som erbjuder just den summa du är ute efter. Vissa långivare beviljar i vissa fall max 5000 kr. Nedan har vi några långivare som vi rekommenderar:

Varför har smslån många namn?

Smslån är också känt som snabblån eller mikrolån. Flera av dessa termer användes just i början, då smslånen kom ut på marknaden. Både snabblån och smslån används ännu idag av långivare, men ordet “mikrolån” används idag inte alltför ofta. Alla produkter som bär något av de ovan nämnda namnen, har samma funktion. Lånen är lätta att ansöka om, betalas ut snabbt på ditt konto och har ofta kort återbetalningstid. Snabblån används mer ofta idag, då sms längre inte är en del av ansökningsprocessen. De flesta snabblånen idag ansöker man om med mobilen och identifieringen sköts genom mobilt Bank ID.

Vilken långivare har lägst ränta?

Vi nämnde i ett tidigare stycke, att alla långivare som finns med i vår tabell endast meddelar var deras räntenivå börjar. Någon mer exakt siffra kan de inte ge, då räntan bestäms först då kunden fyllt i hela låneansökan. Om du vill vara säker på att hitta den lägsta räntan, så kan det vara bäst att ta hjälp av en låneförmedlare. Dessa förmedlare kan erbjuda räntor från 5%. Detta är möjligt, då de skickar din ansökan åt flera långivare på en och samma gång. På detta vis får du alltid det bästa erbjudandet.

Kan jag låna utan UC?

Absolut! Ett lån utan UC är något som flera långivare erbjuder. Observera att om de inte gör sin kreditupplysning hos UC, så gör de den hos antingen Bisnode eller Creditsafe. En upplysning hos dessa företag betyder dock inte att förfrågan syns hos UC. Så om du vill ha ett lån vars kreditupplysning inte syns hos bankerna, så leta efter ett alternativ som inte använder UC. I vår tabell kan du filtrera ut de långivare som gör upplysningen via UC.

Vem betalar ut smslån direkt på kontot?

När det gäller snabba utbetalningar, så gäller det att vara noggrann med vilken långivare man använder. Den viktigaste faktorn är bankkontot. Använder du samma bank som långivaren, syns pengarna direkt på ditt konto efter att du gjort utbetalningen. Har du en annan bank, så syns pengarna oftast nästa dag. Om du får din ansökan godkänd före kl. 13 och lånet betalas ut före det, kan ditt lån synas på kontot senare på kvällen. Under helger och veckoslut lönar det sig att vara extra noga med detta. I värsta fall blir ditt lån du ansökte om på fredag utbetalt till ditt konto först på måndag morgon.

Kan jag låna om jag har en betalningsanmärkning?

Lån med betalningsanmärkning var tidigare inte möjligt, men under senare år finns det flera långivare som behandlar din ansökan även om du har betalningsanmärkningar. Dessa långivare kommer dock inte att behandla din ansökan automatiskt, då de vill gå igenom din ekonomi rätt så noggrant före de beviljar ansökan. Hur många anmärkningar och varför de uppkommit påverkar också i ansökan. Om du har flera anmärkningar p.g.a. obetalda smslån, så är chansen lite att du får ett nytt lån någonstans.

Måste jag ha en fast inkomst för att låna?

En inkomst är ett måste, om du vill ansöka om lån på Internet. Varje långivare frågat vad din inkomst är per måndag och vilken typ av inkomst det är. Utan inkomst är det omöjligt att låna pengar, då lånet ändå skall betalas tillbaka. Det är aldrig en god idé att låna pengar för att betala tillbaka gamla lån.

Smslånet.com leder dig till det bästa och förmånligaste sms lånet! I vår tabell hittar du minst 40 olika långivare som är redo att ta emot din ansökan.

© All rights reserved - Smslånet.com